INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Avand in vedere noile reglementari cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date, pentru statele membre UE si care sunt aplicabile incepand cu 25 Mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru de transparenta si legalitate cu care operam datele personale ce ni le incredintati.

Acest lucru inseamna ca mai inainte de a va trimite newslettere si actualizari cu evenimentele organizate de Societatea Română de Flebologie, dar si sa va cerem date personale pentru Colegiul Medicilor din Romania, trebuie sa avem acordul Dvs explicit.

In cadrul activitatilor sale, Societatea Română de Flebologie, avand sediul in Timisoara, Str. Filaret Barbu, Nr. 15, 300192,  Cod fiscal: 18534117, prelucreaza datele cu caracter personal care va privesc, astfel:

1. Ce informatii colectam despre dumneavoastra:
– Date personale: Nume/Prenume, Telefon, Email, CNP, Grad Profesional, Specialitate, Institutie Munca.
2. De unde putem obtine datele dumneavoastra:
– DIRECT de la Dumneavoastra, cand utilizati formularele online pentru inregistrare la evenimente, contact; direct pe mail sau la Secretariatul Conferintei prin formular tiparit.
3. De ce procesam datele dumneavoastra cu caracter personal / Cui transferam datele dumneavoastra:
– Lista participantilor la eveniment se transmite catre Colegiul Medicilor din Romania pentru validarea Certificatelor de Participare EMC.
– Pentru a va trimite informari actualizate despre evenimentele organizate.
4. Drepturile dumneavoastra:
– Puteti cere Societății Române de Flebologie ORICAND stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal printr-un mail la: contact@srflebologie.ro.
– Puteti sa va dezabonati de la primirea newsletterelor cu un Reply la mail cu textul DEZABONARE sau apasand pe linkul de DEZABONARE.
5. Contact privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal
– Dacă aveti intrebari sau solicitari legate de drepturile dvs. descrise mai sus, va rugam sa ne contactati:

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE FLEBOLOGIE
Adresa: Str. Filaret Barbu, Nr. 15, 300192 Timișoara – România
Telefon: +40.748.331.286 – Conf. Dr. Marius Murariu
Email: contact@srflebologie.ro